pühapäev, 6. september 2015

Tallinna MV 2015 5.-6. september 2015

Tallinna meistrivõistlustel lühirajal oli mõlemal päeval plaanis pidada 4 sõitu, paraku nappis tuult ja seetõttu saime kirja avapäeval 3 ja teisel päeval 2 sõitu. Tuli olla terane, sest oli tublisti tuule keeramisi, saime suvist päikesesooja ja sügisest jahedust, vihma ja vikerkaart. Olid mõnusad 2 purjepäeva.
Tänud hr Sootsile ja kogu korraldustiimile, kes olid regati kenasti korraldanud, väiksemad jahid startisid enne ja seetõttu lõpetasid kõik grupid enam-vähem ühel ajal.Tuult oli laupäeval 6-7 m/s ja pühapäeval 3-5 m/s. Meile igatahes sobis kenasti. Suur groot vedas uhkelt, kiirust ja kõrgust jagus ja tunne oli hea. Kahjuks ei saanud Premium ja Olympic meeskonda kokku ja seetõttu jäi konkurents oodatust kõhnemaks.
Meie suurimateks konkurentideks olid sedapuhku Katariina II ja Reval Cafe, kes seilasid küll füüsiliselt tagapool, aga olid ohtlikud oma hea palliga, mis muutis reaalajas välja seilatud lõpptulemused nende jaoks oluliselt paremaks.

Füüsiliselt olid meie mõõtu jahid Spirit ja LadyBird, aga tundub, et suve teisel poolel olime ennast kenasti käima saanud ja seetõttu ei andnud me kellelegi seekord võimalust enne meid finiśijoont ületada.
Forte kohad sõitudes olid 1,(3),1,1,1. Kokku kogusime 4 punkti ja võitsime Tallinna meistrikullad viiendat aastat järjest.
Hooaja lõpuni on nüüd jäänud mõned kolmapäevakud, hooaja lõpuvõistlus ja kirsiks tordil Forte osalemine oktoobris Itaalias Triestes toimuval maailma kõige osavõtjaterohkeimal regatil Barcolana, mis toob enam kui 2 miili pikale stardiliinile kokku enam kui 2000 jahti.
Esialgu aga saab merel mõnuleda juba eeloleval kolmapäevakul.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar