kolmapäev, 26. oktoober 2011

KJK-Delfi 2011. aasta seeriavõistlus on lõppenud

Kui möödunud kolmapäeval jäi KJK-Delfi seeriavõistluse etapp ära järjekordselt liiga tugeva tuule tõttu, siis tänast viimast võistlust ei toimunud põhjusel, et purjetamiseks vajalikku tuult polnud kusagilt võtta. Tõsi, muidu oli ilm igati kena ja päikesepaisteline, ehkki siiski sügiseselt jahe. Ja kuna laupäeval toimuvale hooaja lõpuvõistlusele me enam välja ei lähe, võimaldas ilus ilm ärajäänud võidusõidu asemel teha vajalikke töid Forte talveperioodiks ettevalmistamisel ning muuhulgas kokku pakkida ka kõik purjed, olgu siis uuemad või vägagi päevinäinud.




Seeriavõistluse kokkuvõttes poleks tänane võidusõit õigupoolest meie jaoks enam midagi muutnud, nii et tulime neljandat aastat järjest üldvõitjaks, seekord 73 punktiga 63 punkti saavutanud Premiumi ees. Kolmandaks tõusis just hooaja lõpuosas tugevaid sõite teinud Olympic, kes pärast kehvemate sõitude mahaarvamist punktidega 45 vs 41 neljanda koha saanud Sylviat edastas. X-41 jahtidele seega käesoleval aastal kolmikvõit, kogu seeriavõistlust kokkuvõttev protokoll asub siin.

Team Forte jaoks on hooaeg niisiis läbi ja talvepuhkusele läheb järjekordselt ka meie blogi. Esialgsed plaanid järgmiseks hooajaks on juba üpriski mahukad, aga sellest kõigest lähemalt siis, kui 2012. aasta maikuus kõik uuesti algab. Seniks tänud lugemast ja kaasa elamast!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar