neljapäev, 26. juuli 2012

XII KJK-GARMIN kolmapäevaregatt, 25.07.2012

Seekordne start läks nii korralikult aia taha, kui üldse mingi asi minna saab - umbes paarkümmend sekundit enne stardipauku olime surutud meist all oleva Sylvia ja ülevalt tulnud Albatrossi vahele. Mingit erilist käiku ei olnud, Sylvia tõttu alla vallata ei saanud ja hoo puudumise tõttu üles kah enam ei saanud. Nii põrutasimegi vööriga otse Albatrossile külje pealt sisse ja pärast seda puutusid poordid kah veel korraks kokku. Kuna kiirused olid suhteliselt väikesed, jäid suuremad kahjud õnneks ära ja pärast 360-kraadilist ringi asusime rajale. Kõik olulisemad konkurendid olid selleks ajaks loomulikult juba pika edumaa saavutanud ja etteruttavalt olgu öeldud, et seda meil vähendada ei õnnestunudki.




Esimese krüssuotsa Kadrioru toodrini lõpetasime niisiis viiendana Amservi, Olympicu, Premiumi, Albatrossi ja Merioni järel. Edasine vabatuuleots Katariina kai suunas samuti mingit muutust ei toonud.



Katariina kai juurest Kuuli munani viinud spinnilõigul saime küll Merionist mööda, aga eesolijatele lähemale jõuda paraku märkimisväärselt ei õnnestunud. Lisaks vaikis ja pööras ka tuul ning me olime selle suhtes kahjuks vales kohas, andes nii konkurentidele veelgi edu juurde.




Selle etapi võitis head võistlust teinud Amserv, Olympicu ja Premiumi ees. Meie tulemuseks jäi viies koht Albatrossi järel ja Merioni ees. Punast laternat hoidis seekord Sylvia.

Kohe pärast finišeerimist tegime aga paudi ja põrutasime uuesti merele tagasi - selleks, et eesootava X-41 MM jaoks nii standardsemaid, kui mitte nii standardseid olukordi treenida. See ongi nüüd meie järgmine võistlus, sest 4.-11. augustil Helsinkis toimuvale ORC MM-ile me ei lähe ja järgmise nädala kolmapäevakule samuti mitte. Niisiis 10.-16. augustil on iga Forte jaoks peos hoitud pöial absoluutselt teretulnud!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar