kolmapäev, 27. mai 2015

KJK USS Security 4. kolmapäevaregatt

Puhus läänetuul tugevusega 6 m/s ja kohtunikud panid võistlusrajaks loovimise Paljassaare poini ja sealt allatuulekursil seilamise finiśini Pirita jõel.
Hooaja algus pole Fortele just libe olnud. Lohutuseks võime muidugi meenutada seda tuntud tõde Saaremaa hobusest, kes alul ei saanud vedama ja pärast pidama ning kui sellest ei aita, siis võime ümiseda ka laulujoru "meil on aega veel, mei on aega veel".
Täna panime end purki taas kord stardis, kus oskasime kella kukkudes olla valel pool liini. Tagasituleku järel otsast alustades olid sõbrad konkurendid juba pikalt ees ja paraku ei võimaldanud linna alla tehtud ülekrüss meil neile lähemale jõuda
 Allatuuleots ei muutnud enam midagi ja nii me siis Olympicu ja Premiumi järel lõpetasime. Nende kahe vahele vupsas ümberarvestatud ajas teiseks My Car ja meie ette upitasid end ka Reval Cafe ja Sugar 2, viimane mõnusalt mõnitava 1 sekundilise üleolekuga. Ega väga ei meenugi, et oleksime koduses konkurentsis 6. koha korjanud. Mulluse MM-regati kehvim sooritus oli 5. koht. Vot siis kooki moosiga!
Õnneks on nii, et mida kauem söömata oled, seda suuremaks motivatsioon midagi head ampsata kasvab. Mis muud kui ootame kannatamatult esmaspäevast trenni ja järgmist kolmapäevakut.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar