kolmapäev, 13. oktoober 2010

KJK Delfi XIX kolmapäevaregatt, 13.10.2010

Pärast eilset tormi puhus täna priske purjetuul 7-9 m/s ning lainetki oli Tallinna lahel päris parasjagu, sest tuule suund polnud Nord, vaid pigem Nord-West, mis mere pealt vett otse Tallinna lahte tõi. Esimesele kolmele grupile pandi distantsiks 4-Fo, ehk tiir ümber Paljassaare põhjapoi ning siis finiš ikka Olümpiatule juures.



Stardi võtsime kõige vasakpoolsemana ning seejärel õnnestus meil vaikselt, kuid järjekindlalt hakata konkurentidest ettepoole libisema. Sylvia, Merion ja Premium pautisid varsti paremale, sel ajal kui meie koos Charismaga Katariina kai juurde tulime, et maa varjus pisut tasasemast lainest kasu lõigata. Enam-vähem see meil ka õnnestus, ehkki päris hästi tuli ka Premium, mis teistest kõige rohkem paremale läks.



Märgi võtsimegi esimesena Premiumi ja Charisma ees ning asusime praktiliselt taganttuules finiši poole purjetama. Head minekut näitas nüüd Charisma, kes meile järele jõudis ja muulide vahele jõudes meetrise vahega Forte vööri ees juhtima läks. Ka Premium tuli igati hästi, kaotas meile finišis ainult 19 sekundit ning ümberarvutuse tulemusel võttis omakorda 24 sekundiga Forte ees etapivõidu. Kolmas oli Merion, kellele järgnesid lõplikus tabelis Sylvia, Charisma ja Santa Maria. Üldarvestust juhime pärast tänast etappi endiselt, kuid nüüd ainult ühe punktiga Premiumi edestades.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar