kolmapäev, 27. oktoober 2010

KJK Delfi XXI kolmapäevaregatt, 27.10.2010

Kui sadamasse jõudes on jahi tekk kaetud õhukese jääkirmega ning pardal ringiliikumine sestap üksjagu raskendatud, tuleb vist paratamatult tunnistada, et hooaeg läheneb lõpule. Nii see ka täna tõesti oli, sest maha peeti seekordse seeriavõistluse viimane etapp.

Nagu sel aastal korduvalt varemgi on juhtunud, soosis ilm purjetajaid ka seekord - SSE suunalt lengerdanud tuul puhus kiirusega 4-6 m/s, pilvitus oli hõre ja sademed olematud. Tõsi, õhusooja oli sügisele omaselt kõigest 3-4 kraadi, mida koos tuulega veel vähemgi tundus, kuid sellele vaatamata võis viimane võistlus 1-6+Fo rajal alata.



Stardis valitses selge märgieelis, mis õnnestus meil kenasti ka ära kasutada, nii et poolel teel Russalka läänetoodri juurde olime juba konkurentide ees võistlust juhtimas ning esimese märgi võtsimegi Charisma ja Premiumi ees liidrina.



Allatuuleotsal Miiduranna keratoodri juurde suutsime vahet jälitajatega isegi mõnevõrra suurendada.



Viimase krüssuotsa finišini saime purjetada juba rahulikult konkurentide tegemisi kontrollides, nii et kirja läks kuues etapivõit ning kokkuvõttes ka kolmandat aastat järjest üldvõit KJK seeriavõistlusel. Teine oli nii täna kui üldarvestuses Premium, kelle järel saavutas seerivõistluse kolmanda koha Merion, kes täna merele ei tulnudki. Siin ka link koondprotokollile.

KJK kalendris seisab veel hooaja lõpuvõistlus eeloleval laupäeval, kuid seekord me sinna välja ei lähe, nii et tänasega ongi Forte purjetamised käesolevaks aastaks seilatud. Ja kuna sellesse aastasse on meie jaoks jäänud vaid jahi väljatõstmine ning KJK ja EJL hooaja lõpupeod, läheb ka Forte blog siinkohal väljateenitud talvepuhkusele.

Suur aitäh headele sõpradele-konkurentidele, kellega koos on sel hooajal nii merel kui maal veedetud hulgaliselt meeldejäävaid hetki! Aitäh lugejatele kaasaelamise ja tunnustuse eest! Kohtume juba kevadel uuesti!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar