esmaspäev, 2. mai 2016

KJK Karikavõistlused - SEIKO CUP 2016 avavõistlus

Lupsti! Nagu oleks kits sabaga löönud - talv möödas, Forte vees, päike väljas ja hooaeg alanud. Kui klubi lipp sai heisatud ja natuke kaldal tuju krutitud, oligi aeg hooaja avavõistluseks. Jahtide paraad merel andis tunnistust sellest, et purjetajate peod suisa sügelesid soodi järele.
Forte meeskonnas olid hooaega alustamas ka täiesti uued tegijad: Eesti digi-ema Aet ja vana purjelaua purikas Jaan. Aeda lisandumine meie mehisesse meeskonda lisab meie missiooni ja visiooniga gängi pehmeid väärtusi ja tõstab meeskonna omavahelise suhlemiskultuuri ning kasutatava sõnavara mõistagi senitundmatutesse sfääridesse. Loodetavasti ei muuda see meid pehmodeks, pigem ajab rinna kummi ja paneb silma särama.
Tuule suund oli nord ja 5 m/s lubas kohtunikel kursi panna Kuuli muna toodrile. Kõik ORC jahid olid stardis ühe grupina ja küllap oli esimese mereletuleku ärevus see, mis ajas enamuse jahid joonele nii, et välja tuli üldine valestart.
Teine lähe õnnestus ja meil läks korda kohe stardist ennast kenasti liidriks purjetada. Olympic viskas paudi Merivälja alla, aga suutsime end talle kenasti enne märki ette sättida ja allatuules rebisime vahet veel veidi suuremaks nii, et teisel loovimisel ja viimasel allatuuleotsal kasvatasime vahe pea poolteisele minutile. Kaldal selgus, et Olympicul oli kodutöö tegemata ja mõõdukiri Kärdlasse kännu peale ununenud, seega meie tegelikud konkurendid olid hoopis kümmekond minutit hiljem lõpetanud Amserv Toyota ST ja My Car, kellest ümberarvestatud ajas jäime ette vastavalt minuti ja minuti ning 3 sekundit.

Igatahes jäime päikese, seltskonna ja liigsetest sponsorlogodest vabanenult head minekut näitava Fortega igati rahule. Esmaspäeval ootab ees esimene treening ja kolmapäeval algab selle suvine KJK kolmapäevaregatt, mille peasponsoriks on sel hooajal meie meeskonna kenasti mereriidesse pannud Marinepool.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar