esmaspäev, 19. oktoober 2015

Hooaja lõpuvõistlus

Imeilus sügispäev hooaja lõpetamiseks. Stardihetkeks puhus veel 2-3 m/s tuulekest, mis võimaldas korraldajatel välja panna distantsi ja võistlejatel loota, et õnnestub oma purjetamissuvi lõpetada mõnusa adrenaliinilaksuga.
Paraku oli vanal aga teine plaan ja nii hääbus tuul parasjagu siis kui esimesed jahid olid ülemise pööredtähiseni jõudnud. Esialgu seisid kõik veel kenasti võidu ja lootsid, et äkki hakkab kusagilt tuuletriipu lubama, aga ju oli vanal selleks suveks tuultekott juba tühjaks pigistatud, plaan lõunamaale minekuks peetud ja pilet ostetud.

Nautisime, mis me nautisime seda mõnusat lebotamist sügispäikese all, kusjuures Forte oli just jõudnud pöördetähisest mööda triivida, kui tuli otsus sõidu katkestamise kohta. Mis muud, kui panime mootorile hääled sisse ja võtsime kursi kodu poole.
Kai ääres tegime ära kõik vajalikud ettevalmistused jahi kaldale tõstmiseks, nautisime üheskoos nii kokpitis kui klubi lipuväljakul ja restoranis head seltskonda ja leidsime üheskoos, et hooaeg 2015 läks Forte meeskonnale kenasti korda. Igas pulmas me pruudiks ei kippunud, aga endale olulisema, ehk siis EM tiitli, võtsime ära. Tore oli ka hooaja lõpus Itaalias toimunud Barcolana regatil madistada üheskoos 1800 jahiga. Kusjuures kogu see suur seltskond kemples seal, vaatamata oma suurusele, ühise  laevastikuna võistlusväärtust arvestamata.
Tänud kõikidele konkurentidele, võistluste korraldajatele ja kaldal kiibitsejatele! Oli mõnus purjetamissuvi, mida talvel kamina ees tore meenutada ja ega see järgmine purjetamishooaeg ju mägede taga ole, seega - merel näeme!
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar