kolmapäev, 29. juuni 2016

IX KJK MARINEPOOL KOLMAPÄEVAREGATT

Kaldal tundus, et merele minekuks pole põhjust, sest tuult on liiga napilt. Tegelikult puhus aga 3 m/s kirdest ja see oli igati piisav, et panna välja lühirada. Kolm ringi märkide vahel ja finiš allatuult.
Forte lähtus liini keskelt või isegi veidi lipu poolt. Tõusime kenasti ja vahepeal tundus, et saame meist kõrgemal ja kaatri pool alustanud Olympicul kenasti vöörist läbi, just siis aga kui pautisime, keeras tuule pisut paremale ja pidime Olympicule ette ja alla pautima. Ülemises märgis olime esimesena, aga halssisime pisut hilja ja nii sai Olympic ette.
Teisel loovimisel kalda poole pautides, tegi Olympic meile paudi peale ja olime sunnitud vasakule rajapoolele purjetama. Tuult oli aga enam kalda all ja nii oli teise loovimise lõpuks juba paras vahe see. Allatuuleotsal leidis tuulesoone ka My Car ja tõusis üsna meie kannule.
Kolmas loovimine ja allatuuleots enam midagi ei muutnud ja nii lõpetasimegi täna füüsiliselt 2. ja saime pärast tabelarvutust endale kirja 4. koha My Cari, Olympicu ja Minni järel. Kalda poole purjetades avastasime, et olime terve võistluse seilanud vindilabad kenasti lahti, mis mõistagi jahi käiguomadusi ei parandanud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar