neljapäev, 2. juuni 2016

KJK Marinepool V kolmapäevaregatt

Seekord puhus idast tugevusega 7-8 m/s ja kohtunikud sättisid lahele kena distantsi: lühike vastutuuleots Merivälja alla, siis pikk allatuuleots Katariina kai juurde, sealt Kuuli muna toodrini, taas tagasi Katariina kaini ja ümber Kuuli muna toodri finišini merel. Kokku ca 12 meremiili. Õhtu oli imeliselt ilus: päike punnitas paista, õhk oli soe ja meri polnud enam jäine.
Forte start oli taas etteandev, kuidagi ei suuda me sel hooajal tahma üles trampida õigeks hetkeks, ikka jääb mõne kriipsu ehk paadipikkuse jagu või enamgi puudu. Üleval märgis olime kolmandana Olympicu ja Premiumi järel,  kohe kannul Reval Cafe ja Sugar2.
Allatuuleotsal õnnestus meil aga konkurentidest paremini tuulesooni tabada ja Kuuli muna poole krüssasime juba rivi ees. Järgmisel allatuuleotsal jäime hetkeks kännu taha ja Olympic sahises meile juba traaversisse, siis saime taas soone sisse ja märgis olime esimesed, Olympic tihedalt kannul. Probleeme oli hiljuti omandatud genu light trimmiga, aga krüssu lõpuks olime kenasti liidrikohal.
Viimasel teraval spinniotsal finišini oli vaja täpselt ja teravalt punnitada ja sellega saime üsna ideaalilähedaselt hakkama, Olympic maadles seevastu üsna tõsiselt ja lasi oma spinnist 5-6 korda tuule välja, mis tagas meile kenasti parajalt 8 sekundilise võidu nende ees tabelarvutuse tulemusel. Kokkuvõttes pidime aga leppima 2. kohaga, sest Sugar2, kellest pea 5 minutit varem finišeerisime, võitis meid exceli tabelis 19 sekundiga. Seega Fortele sedapuhku II koht.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar