neljapäev, 6. mai 2010

Hooaeg on alanud ...

1. mail toimus KJK hooaja avamine koos avavõistlusega ning eile peeti maha ka esimene seeriavõistlus, mis käesoleval aastal kannab nime "KJK DELFI kolmapäevaregatt 2010". Paraku pole aga hooaeg alanud Forte jaoks, mis alles kaldal seisab ning enne vettesaamist veel kõvasti töötunde nõuab. Möödunud aastal pealepandud põhjavärv hakkas nimelt selleks kevadeks pisikesi mullikesi ajama ning läks nii karedaks, et kogu vana värv tuleb maha võtta, põhi üle lihvida ning siis uus värv peale panna. Kuna kõike seda tuleb teha õues, aga ilmad pole sel kevadel niisugusteks töödeks just kõige soodsamad olnud, seisabki Forte veel paraku mõnd aega kai peal.



Kui aga üldiselt käesoleva hooaja plaanidest rääkida, siis jaanuarikuisel meeskonna nõupidamisel sai paika pandud küllaltki ambitsioonikas programm:
Kolmapäevased seeriavõistlused muidugi ka, pluss teised väiksemad võidusõidud vastavalt sellele, kuidas meeskonna kokku saame. Hooaja suurim projekt on kahtlemata X-41 MM, mis nõuab kõvasti ettevalmistust, aega ja muud ressurssi, aga meeskond on täis tahet seda kõike panustada.

Niisiis hooaja vaikset algust ja suuri plaane silmas pidades saab näha, kas vanasõna "tasa sõuad, kaugele jõuad" ka hooaja lõpuks paika peab :)

1 kommentaar:

  1. Väga lahe Forte mehed. Tulge ruttu joonele. Ilma teieta on suur osa funnist puudu! See hooaeg tõotab tulla päris lahe.
    Priit Premiumi meeste nimel

    VastaKustuta