teisipäev, 6. oktoober 2015

XX KJK kolmapäevaregatt 30.09.2015

September kinkis taas ühe mõnusa purjetamispäeva. Puhus 8-10 m/s läänest ja kohtunikud olid pannud distantsiks Katariina kai läänetoodri, kust tuli allatuult seilata stardiliini pin-endini, siis teise krüssuga taas Katariina kaini ja sealt juba taganttuules Pirita jõel oleva finiśini. Kokku seega ligemale 11 miili purjetamist parajalt priskes purjetuules.
Stardi võtsime stardiliini linna poolses otsas ja algul tundus, et suudame sealt paremal halsil kenasti konkurentide alt välja ujuda, paraku ei pidanud me seda kurssi lõpuni vastu ja pautisime paremale. Olympic ja Premium tegid linna poolt nö "klassikat" ja olidki üleval märgis meist ees.
Allatuules suutsime Premiumist mööduda ja Olympicule ahtrisse jõuda. Teisel loovimisel lasime aga hiidlased taas liialt linna alla ja Katariina kai juurde jõudes olid nad mõne paadipikkusega taas ette rebinud. Allatuules me kasiinopoisse enam ei üllatanud ja nii olimegi finiśis juba teist kolmapäevakut Olympicu kiiluvees. Seekord jäi füüsiliseks vaheks 19 sekundit, millele exceli tabel lisas protokollis veel veidi enam kui minutikese. Meie ette suutsid end lõpuprotokollis purjetada ka Reval Cafe ja My Car. Ja seda, et X-41 jahid üksteist väärivad, tõestas Premium, sest kuidas muidu kommenteerida seda, et jäime seekord nendega tabelis punkti poolitama ja jagama 4.-5. kohta.
Enne kaht viimast kolmapäevakut on Olympic kindlustanud endale kolmapäevakute võidukarika, Forte ja Reval Cafe peavad sel aastal omavahel jagama auhinnapuki madalamaid astmeid. Reval Cafe edu Forte ees on hetkel napp 2,5 punkti.
 
Ei ole aga keegi on öelnud, et purjetamine peab kerge olema, mõnus on see igal juhul ja seda mõnu on meil selle hooajal Tallinna lahel veel kolmel korral võimalik heas seltskonnas nautida. Lisaks kolmapäevakutele ootab ees ka hooaja lõpuvõistlus. Merel näeme!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar