kolmapäev, 28. september 2011

KJK-Delfi XIX kolmapäevaregatt, 28.09.2011

Tänane kolmapäevak oli Fortele traagiline. Merele minnes oli kõik veel korras aga hetk enne stardiprotseduuride algust keeras tuule NW ja tõstis kõvasti. Meie groot, mis pärit aastast 2007 ja mis üha enam meenutas mõistatust kapsapeast, mida iseloomustab teatavasti väljend „lipp-lipi, lapp-lapi peal“, leidis 12 m/s puhunud sügiseses loodetuules õige hetke meiega hüvasti jätmiseks. Groodi tagaliik rebenes soodinurga lähedalt ja kui püüdsime olukorda päästa rehvi sisse võttes, sattusime vihma käest räästa alla ja tuule käes rapsiv groot oli hetkega üsna mitmest kohast ahtriliigi juurest ribadeks. Mis muud kui puri alla ja mootoriga koju. Meile järgnes ka Merion, kes targu talitades otsustas oma „õhukeseks“ kulunud fokat säästa.

Seega selgitasid seekordse seeriavõistluse parimat Olympic, Premium ja Sylvia, kes ka selles järjestuses lõpetasid. Kokkuvõttes on esikolmikus Fortel 71, Premiumil 58 ja Sylvial 42 punkti.

See, kas Forte jaoks on hooaeg läbi või õnnestub oma päevi näinud teenekas grootpuri veel kokku traageldada, selgub lähipäevil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar