neljapäev, 2. juuli 2009

KJK seeriavõistlus, 1. juuli 2009

Tuult oli ca 2-3 m/s ning see puhus enam-vähem loodest. Distantsiks oli pandud 3-Fo, mis tähendas kolmanda tsentripoi võtmist vasaku poordiga ning seejärel finišit olümpiatule juures. Kuivõrd ilm oli päikeseline ja sooja umbes 22 kraadi, saime selle suve esimese lühikese vormi sõidu.

Kohe stardist hakkasime minema väga hästi ning sõites kiirusega ca 4-5 sõlme olime esimesena märgis. Tee peal imestasime pikka aega näilise tuule suuna displei üle, mis ühel halsil näitas ca 10 kraadi ning teisel ca 40. Üritasime aparaate isegi mõnel korral kalibreerida, kuid tulemus oli ikka sama. Siis jäime pikemaks ajaks masti tipus olevat noolt silmitsema ning jõudsime järeldusele, et displei näit on ikkagi tõepoolest õige - see tähendas suhteliselt haruldast olukorda, kus tuul masti tipus oli päris pikka aega hoopis teine, kui see, mille järgi me tegelikult sõita saime.



Tsentripoi juures oli meie edu juba päris suur. Seal tõstsime üles proovimiseks kaasas olnud tuttuue spinni ja asusime vahemaad järgnevatega veelgi suurendama. Tasuks saime 9:51 suuruse edu teiseks tulnud Merioni ees ning 8 punkti esikoha eest. Üldarvestuses on meie vahe nüüd teisel kohal oleva Charismaga 10 punkti, kuna nemad sel korral kaasa ei teinud. Järgmine kolmapäevak toimub alles 22. juulil, kui Watergate ja Muhu Väin on juba seljataha jäänud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar