kolmapäev, 22. juuli 2009

KJK seeriavõistlus, 22.07.2009

Ilm oli vaatamata päeval sadanud vihmale purjetamiseks väga hea - tuult umbes 6-7 m/s ning päikesepaiste. Rada pandi seekord 2+6-3-Fo, ehk siis Katariina kai idapoi parema poordiga, "Kuuli muna" märk vasaku poordiga, 3. teljepoi vasaku poordiga ning seejärel koju.



Meie jaoks kujunes võistlus suhteliselt korralikuks "sobulopskiks" - kuna meil osa mehi oli kas siis puhkuse või töö tõttu eemal, sõitsid mõned mehed üldse mitte harjumuspärastel kohtadel. Nii saimegi küll stardist väga hästi minema, aga pärast pauti hakkasime oma kättevõidetud edu kaotama. Kui siis veel esimeses märgis spinnisoodiga jama tekkis, olimegi praktiliselt kinni püütud ja Premium võttis soodsama positsiooni. Teises märgis olime veel kohe nende ahtris, kuid siis õnnestus meil spinni allavõtmisel brass ja soot põhja alt läbi lasta, nii et olukorra klaarimine röövis kõvasti kiirust. Kolmandas märgis läks kõik juba hästi, aga et vahed olid väikesed ja lõik suhteliselt lühike, polnud teha praktiliselt enam midagi. Korrigeeritud aegadega võttis etapivõidu Sylvia, teine oli Sun Sofia ja kolmas Premium. Meie saime neljanda koha eest 4 punkti.



Pühapäeval sõidame Soome, et osaleda Keisari Baltic Offshore Week regatil. Antud regatt on ka kolmas ja viimane osavõistlus Avamerepurjetamise Eesti Karika sarjas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar